Offerte aanvragen

Meer dan 55 jaar kennis

Totaalleverancier voor de agrarische-, industrie-, recreatie en bouwsector

Eigen zeilmakerij met oog voor kwaliteit

Hoe gaan de werkzaamheden van de tenten?


Bekijk hieronder video's van de gerealiseerde tenten, de voorbereidingen in de zeilmakerij en het monteren van de tentdoeken voor de glampingtenten. 
Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de pagina van de safaritenten

Safaritenten zijn gereed voor het seizoen!
We hebben inmiddels meerdere safaritenten geplaatst op verschillende campings en parken. Elke tent heeft zijn eigen unieke uitvoering. Bekijk in deze korte video verschillende tenten.
Wil je graag meer weten over alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos en samen komen we wel tot een uniek ontwerp.    


Voorbereidingen Zeilmakerij
In onderstaande video zie je hoe de zeilmakerij de doeken van glampingtenten aan het voorbeiden is. De ramen worden voorzien van horren om er een comfortabele tent van te maken. Aan de tentdoeken worden pezen gemaakt om de doeken eenvoudig te kunnen plaatsen in geleiders. In de volgende video zie je hoe de tentdoeken worden geplaatst. Tentdoeken plaatsen
Camping Heino heeft er voor gekozen om de tentdoeken te laten plaatsen door het Wildeboer montageteam. Uiteraard is het ook mogelijk om dit zelf te doen. 
Na de blokhutten stijl heeft Camping Heino nu gekozen voor een hele andere stijl, een frisse stijl die bij de bestaande accommodatie past die er naast staat. 
In dit geval zijn het bestaande tentframes en daken. 

Eerst worden de binnententdoeken geplaatst. Er is een ruime keuze aan kleur en materiaal voor de binnententdoeken om zo hier ook je eigen stijl toe te passen. 
Deze binnententdoeken bestaan uit 3 segmenten aan één kant, de buitenste zijn van zeil en de middenste van een ventilerende stof. De verschillende binnententdoeken worden met profielen aan elkaar gekoppeld om zo een naadloos en strak geheel te krijgen. 

Hierna worden de buitendoeken geschoven in de profielen die zijn opgehangen en sluiten op elkaar aan. Alle doeken worden gesteld zodat ze strak hangen. 
Als het geheel strak hangt worden de ramen met horren op de plek gehangen. 
Camping Heino heeft er voor gekozen om er zelf een houten deur in te plaatsen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om er een deur in te plaatsen van het doek zelf voorzien van rits. 
De tent is klaar om verder ingericht te worden en gereed te maken voor de verhuur.

De glans van de beschermende coating op de doeken zou na circa 2 weken iets afnemen waardoor het mooier in de natuur staat. De bescherming zou hierdoor niet gaan afnemen. 

Meer weten?
Kijk op onze pagina safaritent voor meer informatie of vraag via onderstaand formulier vrijblijvend advies aan. 

Kunnen wij u verder helpen?

Wildeboer bezoekadres
Evenboersweg 16 
7711 GX Nieuwleusen 

Quote icon

Wildeboer heeft alles in huis"