Offerte aanvragen

Meer dan 55 jaar kennis

Totaalleverancier voor de agrarische-, industrie-, recreatie en bouwsector

Eigen zeilmakerij met oog voor kwaliteit

Safaritent

renoveren safaritent clamping

Het verhuren van een safaritent is helemaal van deze tijd. De eerste jaren verhuur vliegen voorbij en je begint de eerste weersinvloeden te zien op de tentdoeken. Het is tijdrovend en zonde van het geld om de gehele tent te gaan vervangen.

Wildeboer heeft een betaalbare en slimme oplossing om de doeken van de safaritent te vervangen voor zeilen. Nu klinkt een zeil niet echt sfeervol maar ook hier heeft Wildeboer over nagedacht. We kunnen de zeilen naar iedere wens laten bedrukken van heel modern en strak naar wildwest stijl, wat je maar wil. Zo kun je de vormgeving aanpassen naar je eigen stijl en ben je voorzien van een unieke tent die jaren mee gaat. Je hoeft alleen het deel te vervangen die door weer en wind niet meer voldoen. De investering is op lange termijn gunstiger dan de traditionele tentdoeken.

Met de 55 jaren vakkennis van Zeilmakerij Wildeboer zijn de zeilen voor de safaritenten ontwikkeld. De kwaliteit spreekt dan ook voor zich en de bedrukking heeft 10 jaar UV-garantie. Hiermee doe je een gunstige investering voor de toekomst. Wat je ook wilt is een onderhoudsvriendelijke tent die na plaatsen weinig tijd meer in beslag neemt. Een tent boenen is een tijdrovend karwei. Met de zelfreinigende coating op de zeilen bespaart dit tijd en daarmee geld. De tent staat er voor jaren netjes en schoon bij. De schimmels en zwammen die in een traditionele tent de kans krijgen om te groeien krijgen in deze tent geen kans. Dit maakt het aantrekkelijker voor de verhuur. De tent blijft mooi en fris.

Ontdek de vele voordelen van de unieke tentkleden

 • Onderhoudsvriendelijk
 • 10 jaar UV garantie
 • Zelfreinigende coating
 • Unieke bedrukking naar eigen wens
 • Geschikt voor ieder model safaritent
 • Investering op lange termijn gunstig
 • In delen vervangbaar
 • Schimmels en zwammen vrij

Vraag onze specialisten naar de vele mogelijkheden voor jouw situatie. Kies voor een unieke safaritent van Wildeboer voor jarenlang plezier!

Onderhoudvriendelijke kleden

Onze renovatie zeilen zijn vervaardig van uit een hoogwaardige pvc-polyesterdoek met een gladde afwerking aan de binnenkant van de tent. Het hechten van vuil en stof is hierdoor gering. Maak je tentkleden makkelijk en snel schoon met een vochtige doek. 
De PU-coating is zelfreinigend en geeft een vuilafstotende oppervlak. De tent is gemakkelijk schoon te maken met water. De coating zorgt er voor dat je minderd de reinigingsfrequentie en stoot chemicaliën af. 

Schimmels en zwammen vrij

Schimmels en zwammen zijn vaak het gevolg van overmatige vochtproblemen in combinatie met slechte ventilatie. Dit is buitom een minder frisse uitstraling niet gezond om in te verblijven. Onze kleden zijn vervaardig uit een hoogwaardige pvc-polyester doek met een gladde afwerking aan de binnenkant van de tent. De tent is hierdoor makkelijk vrij te houden van schimmel en zwammen. Je tent blijft heerlijk fris en mooi. 

Investering op lange termijn gunstig

Onze renovatie kleden zijn gemaakt van duurzaam stevig materiaal wat in combinatie met de coating de levensduur van je tent aanzienlijk verlengd. Daarnaast zijn de kleden zo ontwikkeld dat je bij schade of vervanging niet de gehele tent hoeft te vervangen.  

In delen vervangbaar

De tent volledig vervangen is niet altijd nodig en geeft onnodige kosten met zich mee. Wij hebben de tent in delen opgebouwd waardoor je alleen het nodige kunt renoveren. 
De tent is opgebouwd uit de volgende delen:

 • Voorgevel (2 delen)
 • Zijwanden
 • Achtergevel (2 delen)
 • Ventilerend binnendak
 • Losse luiken voor de ramen
 • Buitendak 

Materiaal uitvoerig getest

Het printbare materiaal wat wij toepassen is onafhankelijk getest door TÜV-TNO en het COT instituut. De testen zijn gebasseerd op werkelijke omstandigheden in de praktijk. Tijdens het testen is gekeken naar het behoud van de kleurintensiteit, hechting, buigvastheid en vuilafstotend effect. De duur van de testen is vastgesteld op 4.000 uur wat overeenkomt met het gemiddelde aantal uren zonneschijn in West-Europese landen over een periode van 10 jaar.
Uit de onderzoeken blijkt dat onze techniek de hoogste kwaliteit levert! Het gebruikte materiaal heeft geen probleem met mechanische belastingen en extreme weersomstandigheden bij een gedurende lange periode. 

Van ontwerp tot montage 

Voor het ontwerp, voorbereidingen en montage kun je bij ons terecht. Ga naar de nieuwspagina om de video's van onze zeilmakerij en montageteam te bekijken. 

Renoveer een safaritent met unieke kleden

Ben je nieuwsgiering naar alle mogelijkheden en wil graag meer weten? Vul geheel vrijblijvend onderstaande infoaanvraag in en wij nemen contact met je op.
Of neem contact met ons op per e-mail of telefoon
E-mail: info@wildeboer.com
Tel: 0529-483030
 

Kunnen wij u verder helpen?

Wildeboer bezoekadres
Evenboersweg 16 
7711 GX Nieuwleusen 

Quote icon

Safaritent voor jarenlang plezier"