Offerte aanvragen

Meer dan 50 jaar kennis

Totaalleverancier voor de agrarische-, industrie- en bouwsector

Eigen zeilmakerij met oog voor kwaliteit

Safaritent

Het verhuren van een safaritent is helemaal van deze tijd. De eerste jaren verhuur vliegen voorbij en je begint de eerste weersinvloeden te zien op de tentdoeken. Het is tijdrovend en zonde van het geld om de gehele tent te gaan vervangen.

Wildeboer heeft een betaalbare en slimme oplossing om de doeken van de safaritent te vervangen voor zeilen. Nu klinkt een zeil niet echt sfeervol maar ook hier heeft Wildeboer over nagedacht. We kunnen de zeilen naar iedere wens laten bedrukken van heel modern en strak naar wildwest stijl, wat je maar wil. Zo kun je de vormgeving aanpassen naar je eigen stijl en ben je voorzien van een unieke tent die jaren mee gaat. Je hoeft alleen het deel te vervangen die door weer en wind niet meer voldoen. De investering is op lange termijn gunstiger dan de traditionele tentdoeken.

Met de 55 jaren vakkennis van Zeilmakerij Wildeboer zijn de zeilen voor de safaritenten ontwikkeld. De kwaliteit spreekt dan ook voor zich en de bedrukking heeft 10 jaar UV-garantie. Hiermee doe je een gunstige investering voor de toekomst. Wat je ook wilt is een onderhoudsvriendelijke tent die na plaatsen weinig tijd meer in beslag neemt. Een tent boenen is een tijdrovend karwei. Met de zelfreinigende coating op de zeilen bespaart dit tijd en daarmee geld. De tent staat er voor jaren netjes en schoon bij. De schimmels en zwammen die in een traditionele tent de kans krijgen om te groeien krijgen in deze tent geen kans. Dit maakt het aantrekkelijker voor de verhuur. De tent blijft mooi en fris.

Ontdek de vele voordelen van een Wildeboer safaritent

  • Onderhoudsvriendelijk
  • 10 jaar UV garantie
  • Zelfreinigende coating
  • Unieke bedrukking naar eigen wens
  • Geschikt voor ieder model safaritent
  • Investering op lange termijn gunstig
  • In delen vervangbaar
  • Schimmels en zwammen vrij

Wil jij ook een safaritent voor de toekomst?

Vraag onze specialisten naar de vele mogelijkheden voor jouw situatie. Kies voor een unieke safaritent van Wildeboer voor jarenlang plezier!

Kunnen wij u verder helpen?

Wildeboer bezoekadres
Evenboersweg 16 
7711 GX Nieuwleusen 

Quote icon

Safaritent voor jarenlang plezier"