Offerte aanvragen

Meer dan 55 jaar kennis

Totaalleverancier voor de agrarische-, industrie-, recreatie en bouwsector

Eigen zeilmakerij met oog voor kwaliteit

Harmonicadoek Flex-roof XL

Harmonicadoek Flex-roof XL van Wildeboer zeilmakerij is een professionele manier om schaduw te creëren op uw terras of buitenplaats. Een harmonicadoek geeft verkoeling aan uw gasten tijdens warme zomerse dagen, maar zorgt er ook voor dat u ‘s avonds of op koudere dagen nét wat langer gebruik kunt maken van uw terras of buitenplaats en meer zitplaatsen creëert.

Een harmonicadoek van Flex-roof XL is een stijlvolle alternatief voor dure en grote overkappingen. Een Wildeboer Flex-roof XL is de oplossing voor iedere ondernemer die geen permanent dak, grote tent of dure terrasoverkapping wil plaatsen. Het systeem biedt je gasten de mogelijkheid om in de ochtend buiten in de zon een kop koffie en of ontbijt te nuttigen, en je kunt ‘s middags het doek uitvouwen om je gasten verkoelende schaduw te geven. Ook als het regent kunnen de gasten met het waterdichte transparante zeildoek gewoon blijven zitten. Het Wildeboer Flex-roof XL onderscheidt zich van de rest van de harmonicadoeken door het gebruik van een stabiel railsysteem met gelagerde rollers in plaats van het traditionele kabelsysteem. Dit railsysteem geeft je de mogelijkheid om grote oppervlakten te overspannen en je kunt dit systeem gemakkelijk met 1 hand te bedienen. Ook is het harmonicadoek flexroof elektrisch uit te voeren zodat je met één druk op de knop het doek kunt in- en uitvouwen.

In onderstaande video kun je zien hoe we een Harmonicadoek XL monteren boven een groot terras. Het terras is in vieren opgedeeld zodat je kunt kiezen waar je een schaduwplek wilt creëren en waar de zon nog wenselijk is. Deze doeken reageren op de weersomstandigheden en gaan vanzelf open en dicht. Met een afstandsbediening kun je het ook bedienen. Ook voor kleinere overkappingen is een harmonicadoek geschikt. Naast het comfort wat je er van krijgt geeft het ook gelijk sfeer. Het is in verschillende kleuren verkrijgbaar. We begrijpen dat je meer info of advies nodig bent om een juiste keuze te maken voor een schaduwdoek. Neem gerust is contact op met ons en wij helpen je graag verder. Bel, e-mail of kom langs in onze winkel. 

Kunnen wij u verder helpen?

Wildeboer bezoekadres
Evenboersweg 16 
7711 GX Nieuwleusen 

Quote icon

Stijlvol alternatief voor dure overkappingen!"