Offerte aanvragen

Meer dan 55 jaar kennis

Totaalleverancier voor de agrarische-, industrie-, recreatie en bouwsector

Eigen zeilmakerij met oog voor kwaliteit

Maritiem

Het afdekken van een boot of vaartuig is van groot belang.

Hierdoor worden veel nadelige gevolgen door weersomstandigheden voorkomen, zoals bijvoorbeeld waterschade door regenval. Het is dus aan te raden om een maatwerk afdekking van goede kwaliteit te nemen om de boot af te dekken. Wildeboer zeilmakerij biedt maatproducten van hoge kwaliteit aan zodat voor iedere boot of vaartuig een oplossing is. Onze bootkappen en afdekzeilen kunnen worden gemaakt van pvc-polyesterdoek of speciale maritieme textiel.

Boot afdekzeilen

Wij maken bij Wildeboer zeilmakerij afdekzeilen op maat. Zo bent u verzekerd dat de boot goed afgedekt wordt met het juiste dekzeil. Per boot wordt er gekeken naar een geschikt afdekzeil dat volledig op maat op de boot wordt gemaakt. Een dekzeil op uw boot scheelt een hele hoop narigheid.

Bootkappen

Vakmanschap waar heel wat bij komt kijken

Voor iedere bootkap die wij op maat maken, wordt er een (mal) op de boot gemaakt of wij gebruiken de oude kap als mal. Na het maken van de mal, wordt deze in onze zeilmakerij netjes uitgewerkt.
Vervolgens wordt het doek op maat gesneden volgens de mal en gaat onze zeilmakerij hiermee aan de slag. Onze zeilmakerij biedt de mogelijkheid om uw boot per trailer bij ons te brengen en kan in onze ruime zeilmakerij droog staan tijdens het maken van de bootkap.
Onze maatwerk bootkappen worden gemaakt van pvc-polyesterdoek of van maritieme textiel.

Kunnen wij u verder helpen?

Wildeboer bezoekadres
Evenboersweg 16 
7711 GX Nieuwleusen 

Quote icon

Afdekken ven een boot of vaartuig is van groot belang"