Offerte aanvragen

Meer dan 55 jaar kennis

Totaalleverancier voor de agrarische-, industrie-, recreatie en bouwsector

Eigen zeilmakerij met oog voor kwaliteit

Technieken en machines

De verschillende materialen en toepassingen behoeven diverse technieken van verwerken en bewerken. Grofweg genomen kunnen we stellen dat we stof naaien en zeil met hitte lassen. Maar in deze verwerkingen zit ook een overlap van technieken. In het team van de zeilmakerij worden al deze technieken beheerst, waardoor iedere opdracht uitgevoerd kan worden. Of het gaat om een nieuw afdekzeil of het vervangen van een tentrits, alles is mogelijk.

Naaien

Op de verschillende naaimachines kunnen de diverse werkzaamheden uitgevoerd worden. Zo beschikken we over bijvoorbeeld enkelnaaldmachines, dubbelnaaldmachines en zaknaaimachines.

Thermisch lassen

In het thermisch lassen kennen we verschillende lassen. We kunnen een normale zoom lassen door middel van een hete lucht lasmachine, maar we kunnen bijvoorbeeld ook een pees inlassen door middel van een zogenaamde ‘hete wig’. Tevens is er de beschikking over een aantal handföhns waarmee het fijne laswerk mee kan worden uitgevoerd.

Ringen

Als het gaat om een groot aantal ringen welke in uw zeil/doek moeten worden geplaatst, heeft de zeilmakerij de beschikking over een pneumatische ringmachine waardoor het fysiek slaan van ringen tot het verleden behoord en het werk efficiënter kan worden uitgevoerd.

Fournituren

Elk zeil of doek kan worden voorzien van diverse fournituren. U wilt ringen in de zoom van uw zeil of kleed? Of u wilt speciale drukknopen in uw bootzeil; een rits geplaatst hebben of een demontabel versie voor uw windscherm, er zijn tal van mogelijkheden. Laat u goed informeren door de vakmensen van Wildeboer!

Kunnen wij u verder helpen?

Wildeboer bezoekadres
Evenboersweg 16 
7711 GX Nieuwleusen 

Quote icon

Vakmanschap met de technieken van de zeilmakerij"