Offerte aanvragen

Meer dan 55 jaar kennis

Totaalleverancier voor de agrarische-, industrie-, recreatie en bouwsector

Eigen zeilmakerij met oog voor kwaliteit

Stalgordijnen

Stalgordijnen zijn bij uitstek geschikt als zijwandventilatiesysteem voor het sturen van de ingaande luchtstromen in stallen. Wildeboer kan voor elke opening een passend systeem aanbieden, dat volledig wordt aangepast aan de eisen van het gebouw. Stalgordijnen van Wildeboer onderscheiden zich door duurzaamheid en kwaliteit. Jarenlange ervaring ligt ten grondslag aan weloverwogen keuzes voor onderdelen en methodes van opbouw. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, in combinatie met vakkundige montage, garandeert een strak en robuust systeem dat bestand is tegen hoge windsnelheden.

Het regelen van de ventilatie gaat doorgaans het beste met een systeem dat de opening variabel van onder naar boven toe kan afsluiten. Wildeboer maakt hiervoor standaard gebruik van 100% luchtdicht PVC/polyester zeildoek. Dit gladde doek trekt een minimum aan vuil aan en is in diverse kleuren leverbaar.

  • Voor nagenoeg elke opening een passend systeem op maat
  • Een ruime keuze uit verschillende hoogwaardige zeilen en gazen
  • Alle zeilen op maat uit eigen zeilmakerij
  • Vakkundig ventilatieadvies op maat
  • Vakkundige montage
  • Klimaatsturing
  • Service, reparatie en onderhoud

Besturing

De Hi-Tech WB controller besturingstechniek is een voorbeeld van onze kwaliteit. Deze microprocessor gestuurde besturing voldoet met dubbele magneetschakelaars aan de veiligheidsklasse SIL2 en is voorbereid op de toekomst door toepassing van een optionele BUS, Ethernet en Bluetooth communicatie. Zowel motorbeveiliging, werkschakelaar en fase-uitvalbeveiliging zijn geïntegreerd in deze WB controller besturingskast met een minimale kans op elektronische storingen.

Motoren

De motoren van het merk GFA, welke Wildeboer toepast bij de meeste systemen, onderscheiden zich door een groot aandrijfkoppel (400Nm) en relatief hoog toerental (15 Rpm) om de gordijnen snel te openen en te sluiten. Deze motoren beschikken over elektronische eindschakelaars. Terugmelding aan de computer, over de stand van het gordijn. via analoge potmeters is dan ook verleden tijd.

Draaibeveiliging

Wildeboer onderscheidt zich door de systemen met staalkabelaandrijving te voorzien van een draaibeveiliging, welke het wokkelen van de hoofdkabel beperkt en hiermee zorgt voor een extra lange levensduur van de staalkabel.

Zeilen en gazen

Alle systemen zijn leverbaar met diverse kleuren hoogwaardig PVC/polyesterdoek zeildoek eventueel in combinatie met een vogel- of windbreekgaas. Alles uit eigen zeilmakerij. Informeer naar de mogelijkheden!

Openingen tot 2,50 meter - Dubbelbuis of Roll-Basic

Betreft het een ventilatieopening waarbij een voldoende hoge ondermuur aanwezig is? Kies dan voor het dubbelbuissysteem. Een degelijk, eenvoudig systeem dat zich al jaren heeft bewezen in de praktijk. Bij dit systeem vouwt het zeil dubbel voor de ondermuur. Is er onvoldoende ondermuur aanwezig, of heeft u voorkeur voor een systeem waarbij het zeildoek oprolt? Kies dan voor het onder oprolbaar Roll-Basic systeem. Een systeem dat openingen tot 2,50 meter probleemloos kan afsluiten. Beide systemen zijn zowel handbediend, als elektrisch leverbaar. Grote lengtes koppelen is mogelijk tot ± 80 meter lengte, door de motor in het midden van de opening te plaatsen.

Openingen tot 3,00 meter - Roll-L

Het Roll-L systeem is ontwikkeld voor de middelgrote openingen. Bij dit systeem worden de heftouwen boven de opening opgerold op een wikkelbuis. Het systeem kan tot lengtes van maximaal 60,00 meter bij 3,00 meter hoog worden uitgevoerd.

Openingen tot 5,50 meter - Roll-XL of Segmentgordijn

Bij grote openingen kiest u met het Roll-XL systeem of segmentgordijnen voor variabele oprolmogelijkheden. Het 2-motorige systeem kan zowel onder, midden als boven in de opening worden opgerold. Of kiest u het Segmentgordijn, dit unieke nieuw ontwikkelde concept is ook ideaal voor het afsluiten van grote ventilatieopeningen. Bij dit systeem vouwt het gordijn zich aan de onderzijde in de voorgevormde windgeleidingsbeugels van de ventilatieopening.

Openingen tot 5,50 meter (naar boven toe oprollen) - Power-Roll

Een systeem dat zichzelf naar boven toe opent. Dat is het principe van het Power-Roll systeem. Het Power-Roll systeem kan in meerdere varianten en aandrijvingen worden uitgevoerd.

Bekijk onze tips voor het onderhoud van je stalgordijnen

Kunnen wij u verder helpen?

Wildeboer bezoekadres
Evenboersweg 16 
7711 GX Nieuwleusen 

Quote icon

Wildeboer staat voor duurzaamheid en kwaliteit"