Offerte aanvragen

Meer dan 55 jaar kennis

Totaalleverancier voor de agrarische-, industrie-, recreatie en bouwsector

Eigen zeilmakerij met oog voor kwaliteit

Spanscreen

De meest eenvoudige manier om een wand te plaatsen binnen of buiten een gebouw is het plaatsen van een gaas of doek in een vaste montage. Wij noemen dit een spanscreen. 

Een spanscreen biedt de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een wand te plaatsen binnen of buiten een gebouw. Het “screen” wordt aan de bovenzijde vastgezet door middel van een speciaal profiel en aan de onderzijde opgespannen met een spansysteem. Afhankelijk van de situatie kan dit ook andersom, waarbij het spansysteem aan de bovenzijde gemonteerd wordt. Op deze manier kan het doek op een later moment, indien nodig, worden na gespannen. Door het toepassen van extra spanbanden of horizontale koppelprofielen kan een spanscreen ook toegepast worden bij grote openingen. Een spanscreen is ook zeer geschikt om opslagruimtes te ventileren of om materialen uit het zicht te plaatsen.

Uitvoering en montage

Afhankelijk van de toepassing kan het doek onderin gemonteerd worden en bovenaan worden voorzien van spanners. Op deze manier kan het doek later – als het nodig is – extra op spanning gebracht worden. De wand kan gemaakt worden van ventilerend doek of van dicht zeildoek.
Meer weten over ons materiaal en de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kunnen wij u verder helpen?

Wildeboer bezoekadres
Evenboersweg 16 
7711 GX Nieuwleusen 

Quote icon

De meest eenvoudige manier om een wand te plaatsen."