Offerte aanvragen

Meer dan 55 jaar kennis

Totaalleverancier voor de agrarische-, industrie-, recreatie en bouwsector

Eigen zeilmakerij met oog voor kwaliteit

Harmonicadoek Flex-roof

Harmonicadoek Flex-roof van Wildeboer zeilmakerij is de nieuwe, stijlvolle manier om schaduw te creëren in uw tuin of op uw terras. Zo kunt u makkelijk verkoeling vinden tijdens warme zomerdagen, maar zorgt er ook voor dat u ‘s avonds of op koudere dagen wat langer buiten kunt zitten. Zeker als u voor een waterdicht harmonicadoek kiest, kunt u comfortabel van uw tuin genieten. Dit type doek is een ideaal en stijlvol alternatief voor zonneschermen.

Een Wildeboer Harmonicadoek Flex-roof is de ideale oplossing voor iedereen die geen permanent dak op zijn of haar terrasoverkapping wil plaatsen. Zo houdt u ‘s ochtends de mogelijkheid om lekker buiten in de zon te ontbijten, terwijl u ‘s middags het doek uitvouwt en van de verkoelende schaduw geniet. En met de waterdichte transparante zeildoeken blijft u zelfs als het regent droog. Het Wildeboer Flex- roof onderscheidt zich door het gebruik van een stabiel railsysteem met gelagerde rollers in plaats van het traditionele kabelsysteem. Met dit railsysteem is het doek gemakkelijk te bedienen. Of kies voor een elektrische bediening zodat u met één druk op de knop het harmonicadoek kunt bedienen.

Heeft u een heel groot terras of een terras voor vele gasten? Wij hebben de Flexroof ook in een XL versie.

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor uw terras? Vraag ons vrijblijvend om advies of vraag direct een offerte aan. 

Kunnen wij u verder helpen?

Wildeboer bezoekadres
Evenboersweg 16 
7711 GX Nieuwleusen 

Quote icon

Sfeer en schaduw in één!"