Offerte aanvragen

Meer dan 55 jaar kennis

Totaalleverancier voor de agrarische-, industrie-, recreatie en bouwsector

Eigen zeilmakerij met oog voor kwaliteit

Verkoopmedewerker 32 - 40 uur

Zoek je een afwisselende baan in een leuke winkel en word je enthousiast van klanten adviseren? Dan ben jij de klantgerichte medewerker die met plezier bij ons aan de slag gaat!


 

Wie ben jij?
Jij kunt goed naar de klant luisteren, advies geven en inschatten waar de klant behoefte aan heeft. Met jouw technisch inzicht leer je snel onze producten kennen en komt de klant graag bij jou voor advies. Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar, bij voorkeur af en toe ook op de zaterdagmorgen. Nog niet veel productkennis? Geeft niet, wij leren je graag veel over onze producten.

Wat wij je bieden
Wij bieden jou een veelzijdige baan met doorgroeimogelijkheden, je krijgt de kans jezelf te ontwikkelen. Het is bij ons nooit saai! Onze klanten bevinden zich in de landbouw, tuinbouw, recreatie, installatie- en bouwsector. Elk seizoen heeft zijn eigen charme en elke dag is anders. Je komt te werken in een team met enthousiaste collega’s. Verder bieden wij een langdurige baan met een goed salaris gebaseerd op jouw ervaring, kennis en kunde.

Wat ga je doen?

  • Adviseren en enthousiast helpen van klanten
  • Verkopen van producten
  • Netjes houden van de winkel
  • Voorraad aanvullen

Heb jij interesse of vragen?
Dat kan! Stuur je sollicitatie of je vragen naar vacature@wildeboer.com t.a.v. Jan Willem Wildeboer. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct solliciteren?
Stuur dan direct je sollicitatie via onderstaand formulier.

 

Kunnen wij u verder helpen?

Wildeboer bezoekadres
Evenboersweg 16 
7711 GX Nieuwleusen 

Quote icon

Wildeboer heeft alles in huis"