Offerte aanvragen

Meer dan 55 jaar kennis

Totaalleverancier voor de agrarische-, industrie-, recreatie en bouwsector

Eigen zeilmakerij met oog voor kwaliteit

Railgordijn

Met een railgordijn kunt u gemakkelijk een (te openen) wand creëren in loodsen, schuren en grote ruimtes. Een belangrijke eigenschap van het gordijn is dat het grote luchtstromen als tocht en wind tegengaat. Toch wordt de ruimte niet hermetisch afgesloten. Zodra het gordijn niet meer nodig is kan het makkelijk weggeschoven worden.

Standaard worden railgordijnen gemaakt van licht ventilerend doek met een windreductie van 85%. U kunt ook uit andere materialen kiezen of een combinatie maken. Railgordijnen kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Aan de bovenzijde van het gordijn zitten rollers die om de 30 cm aan het gordijn bevestigd zijn. De rollers lopen door de bijgeleverde rail. Onderaan het gordijn bevinden zich om de 75 cm haken met spangespen. Deze haak wordt na het sluiten van het gordijn onder de RVS lip gehaakt en daarna wordt het gordijn op spanning gebracht met de overhaalgesp. Op deze manier kan het gordijn niet klapperen.

 

Eenvoudige bediening van het railgordijn

 

Afhankelijk van de gewenste uitvoering kan het gordijn naar 1 zijde of naar 2 zijden worden weggeschoven. Aan de vaste zijde worden gespen aan het gordijn gemaakt waarmee het gordijn aan de muur of spantbeen o.i.d. kan worden gemonteerd. Aan de bedieningszijde wordt een sluiting aan het gordijn gemaakt. Deze sluiting bestaat uit een aluminium strip die in het gordijn en over de volledige hoogte gemaakt wordt met daarop een snel sluiting gemonteerd.

Kunnen wij u verder helpen?

Wildeboer bezoekadres
Evenboersweg 16 
7711 GX Nieuwleusen 

Quote icon

Wilt u een ruimte opsplitsen door een wand die gemakkelijk open en dicht kan?"