Offerte aanvragen

Meer dan 55 jaar kennis

Totaalleverancier voor de agrarische-, industrie-, recreatie en bouwsector

Eigen zeilmakerij met oog voor kwaliteit

Wibo-Door XL

Dé oplossing voor het afsluiten van grote openingen in loodsen en stallen.

Specificaties

 

De Wibo-Door XL kenmerkt zich door het principe van een dubbele midden wikkeling. Door het extra oprolmechanisme ontstaat een robuuste en windbestendige constructie met vier doeksegmenten. Deze vier doeksegmenten kunnen allen in zeildoek uitgevoerd worden indien een volledig regen- en winddichte afsluiting gewenst is. Wanneer u lichtinval wilt behouden kan ervoor worden gekozen om een transparante strook PVC doek, of semi transparant te plaatsen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wenst u te ventileren waarbij de luchtstroom in meer of mindere mate geremd wordt? Kies dan voor een fijnmazig of grofmazig windbreekgaas.

 

Combinatie van doeken ook mogelijk

 

Het combineren van doeken is uiteraard ook een mogelijkheid. Een interessante oplossing is namelijk om de onderkant te voorzien van dicht doek en de bovenste deel van windbreekgaas. Hierdoor wordt inkijk en luchtstroom onderlangs voorkomen en blijft u in bepaalde mate de ventilatie behouden aan de bovenkant.

 

Standaard elektrische bediening

 

Het oprolmechanisme van de WIBO-DOOR XL bestaat uit twee zelf remmende 400 Vac opsteekmotoren die beide in een rail geplaatst worden. De motoren zijn elektrisch en worden aangestuurd door een eigen Wildeboer besturingssysteem. Deze op- en neer bediening is standaard inbegrepen. Optioneel kan de deur worden voorzien van afstandsbediening met handzender.

 

Bekijk hieronder een korte video van het openen en sluiten

 

 

Kunnen wij u verder helpen?

Wildeboer bezoekadres
Evenboersweg 16 
7711 GX Nieuwleusen 

Quote icon

De ultieme oplossing voor het afsluiten van grote openingen"