Offerte aanvragen

Meer dan 55 jaar kennis

Totaalleverancier voor de agrarische-, industrie-, recreatie en bouwsector

Eigen zeilmakerij met oog voor kwaliteit

Sirocco kappen tractor

Sirocco kappen tractor ook wel tractorjas of tractor winterjas genoemd.

De Sirocco tractorhoes of -jas bestaat uit een doek waarmee de zijkanten van de tractormotor wordt afgeschermd en een cabine voor de bestuurder wordt gecreëerd. Het frame van de Sirocco is vervaardigd uit buis. De achterkant rust met twee steunen op de spatborden, de voorkant is aan de voetplaten en de stuurkolom bevestigd. Aangezien dit product nog zeer beperkt te verkrijgen is en lang niet alle tractoren kappen voor worden aangeboden kunt u bij Zeilmakerij Wildeboer uw eigen tractorjas op maat laten maken specifiek voor uw tractor.

Tractor Pet

Tractor pet is in principe een zeilen dak wat op een framewerk boven uw tractor gemaakt kan worden. De Sirocco tractorhoes was in de eerste plaats bedoeld om de chauffeur te beschermen tegen wind en kou en, als de kap was aangebracht, ook tegen regen, hagel en sneeuw. Daarom werd de Sirocco tractorhoes in Nederland al snel omgedoopt tot trekkerjas en kreeg het dakzeil de passende naam pet.

Hoe gaat het in zijn werk?

Elke tractor is weer anders en is maatwerk. Om een goed passende tractorjas te maken is het van belang dat u met de tractor naar onze zeilmakerij komt om het in te meten en op maat te maken. Bent u niet in de gelegenheid om hier te komen met de tractor dan is een passende jas maken niet mogelijk.
Wilt u graag van te voren weten wat de kosten zijn voor een tractorjas? Stuur ons een foto van uw tractor met de maten er bij dan kunnen wij een inschatting maken.   

 

Kunnen wij u verder helpen?

Wildeboer bezoekadres
Evenboersweg 16 
7711 GX Nieuwleusen 

Quote icon

Wildeboer heeft alles in huis"