Offerte aanvragen

Meer dan 55 jaar kennis

Totaalleverancier voor de agrarische-, industrie-, recreatie en bouwsector

Eigen zeilmakerij met oog voor kwaliteit

Beregeningsplan

Bespaar water met een plan!
Heb jij een ontwerp van je tuin en weet je niet wat je allemaal nodig bent voor een beregening? Laat een beregeningsplan maken. Hierin staat welke sproeiers, leidingen en watertoevoer je nodig bent. Er staat in welke type sproeiers en pomp het meest past bij jouw tuin. Verspil geen water met sproeiers op de juiste plaats en een beregening op het juiste moment.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op. 

Geen zorgen!
De droge periodes zijn soms te lang om de tuin geen water te geven. Houdt het gazon mooi groen en de planten levendig. Een mooie aangelegde tuin die goed verzorgt is straalt veel sfeer uit en geeft een levendige uitstraling. Heb je een klein of groot perceel? Te veel aanschaffen is zonde van het water en geld, te weinig daarin tegen geeft je nog niet de onbezorgde tijd waar je naar verlangt. Wij kunnen voor je uit rekenen wat er nodig is om jouw tuin tegen de droogte te beschermen. 

 
Beregeningspomp
Gebruik je bronwater of oppervlakte water? Dan ben je een pomp nodig. De juiste pomp zorgt ervoor dat het water naar de leidingen wordt geleid. Een bovengrondse pomp of een ondergrondse bronpomp behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben de welbekende DAB en LEO pompen van uitstekende kwaliteit. Neem voor advies contact met ons op

Sproeiers
Je hebt vele soorten sproeiers. Welke sproeier jij nodig bent hangt af van jouw perceel en wensen. Wij kunnen je advies geven om de juiste sproeier op de juiste plaats te kiezen. Ons assortiment bestaat uit diverse sproeiers van verschillende capaciteiten. Enige kennis of advies is hiervoor wel vereist, uiteraard kun je daarvoor bij ons terecht.

Doe het in één keer goed!
Dagelijks slepen met slangen vergt veel tijd. Met het aanleggen van ondergrondse leidingen is het slepen met slangen verleden tijd. De kraan open of de pomp aanzetten is genoeg om je perceel te beregenen. Je hebt tijd over om te genieten of wat anders te doen. Uiteraard kan dit allemaal ook nog geautomatiseerd worden zodat je met een gerust hart een dagje weg kunt.

Automatische beregening
Wil je optimaal genieten van je gazon, bloemen, planten en bomen zonder je zorgen te hoeven maken over de beregening? Kies voor een volledig automatische beregening. Op ingestelde start- en eindtijden zal de installatie in- of uitschakelen.

Voordelen
✔ Geen waterverspilling
✔ Tijdens vrije dagen gaat de beregening door
✔ Bespaar tijd

Kunnen wij u verder helpen?

Wildeboer bezoekadres
Evenboersweg 16 
7711 GX Nieuwleusen 

Quote icon

Verspil geen water met een plan!"