Offerte aanvragen

Meer dan 55 jaar kennis

Totaalleverancier voor de agrarische-, industrie-, recreatie en bouwsector

Eigen zeilmakerij met oog voor kwaliteit

Camera HIKvision

IP-camera's van HIKvision zijn van hoge kwaliteit en betrouwbaar. In het assortiment van HIKvision is een ruime keuze. We willen u een selectie camera's tonen die meestal worden toegepast.

Een IP-camera werd voornamelijk toegepast als beveiliging en preventie. Tegenwoordig worden er ook steeds vaker camera's gebruikt voor andere doeleinden, zoals het tellen van het aantal personen in een ruimte of toegang tot afgeschermde ruimtes met gezichtsherkenning, vingerafdruk of QR-code. De IP-camera's bieden vele voordelen ten opzichte van de traditionele camera's, ze zijn slimmer, goedkoper, kwalitatief beter en veel toegankelijker. 

De recorder is het centrale punt voor de opslag van de camera's. Bekijk hier de recorders

Eigenschappen van een camera:

 • MP: Resolutie megapixels
 • IR-range: Aantal meters nachtzicht
 • Varifocal: Instelbare lens om de kijkhoek in te stellen
 • PTZ: Live besturen van een camera via een recorder
 • Lux: Gevoeligheid, minimale hoeveelheid licht voor de te produceren beelden. Hoe lager de lux, hoe gevoeliger de camera
 • Kijkhoek: de breedte van het object wat in beeld kan worden gebracht
 • FPS: het aantal frames dat de camera per seconde opneemt. Hoe hoger de FPS hoe vloeiender snelle bewegingen worden weergegeven
 • Max. GB SD-kaart: de grootte van de geheugenkaart

Standaard camera's

Dit zijn de meest gebruikte camera's. Het verschil tussen deze twee types is de resolutie (MP)
HIKvision IP-camera standaardCamera met breder zicht 

Een camera die specifiek geschikt is om binnen op te hangen waarbij een brede overview van belang is, zoals in een hal. 

HIkvision camera met breder zicht 


 

Camera geschikt voor lange schuren en oprijlanen

De camera heeft een grote infrarood range en is hierdoor met name geschikt voor lange schuren of oprijlanen. 
Verkrijgbaar in een 4 MP en 8 MP uitvoering (resolutie)

HIkvision camera met grote infraroodrange         hikvision camera grote IR en MP


Camera met hoge resolutie geschikt voor lange schuren en oprijlanen

Camera met een grote infrarood range, hoge resolutie en instelbare lens. Door de grote infrarood range is deze camera met name geschikt voor lange schuren of oprijlanen waarbij de resolutie ook van groot belang is. Verkrijgbaar in 5MP en 8MP uitvoering. 

 Camera kan personen en auto's onderscheiden 

Deze camera is voorzien van een pan-tilt-zoom functie waarbij de camera personen en auto's kan onderscheiden van andere objecten. Een nadeel van deze camera is de kleine kijkhoek. 

hikvision camera zoom functieCamera voor extreem donkere omstandigheden

Deze camera is geschikt voor extreem donkere omstandigheden waarbij een goed kleurenbeeld gewenst is. De lux van deze camera is dan ook laag waardoor de lens extreem gevoelig is. In de camera zit aanvullende verlichting om een goed beeld te kunnen geven. Deze is ook verkrijgbaar in twee verschillende resoluties. 

hikvision camera lage luxhikvision camera lage lux 2


Draadloos of bedraad? 

Wij adviseren in nagenoeg alle gevallen waar camera's worden geplaatst tegen diefstal, vandalisme of inbraak om de camera's bekabeld aan te sluiten. Bekabelde camera's hebben de minste kans op storingen.

Voordelen van een bekabelde camera: 

 • Een bekabelde camera heeft altijd verbinding met de recorder, ook wanneer de wifi uitvalt. Hierdoor kunnen geen beelden verloren gaan
 • Een bekabelde camera ondersteunt PoE (Power over Ethernet), waardoor een camera niet apart gevoed hoeft te worden met stroom
 • Hacken is bij een wifi camera mogelijk wat bij een bekabelde camera niet mogelijk is. Een wifi verstoorder kan er voor zorgen dat alle camera's uitvallen en daardoor geen beelden meer beschikbaar zijn. 
 • Bekabelde camera's kunnen een hogere resolutie en stabielere beelden verzenden naar de smartphone. Altijd de beste kwaliteit beelden
 • Ook draadloze camera's moeten met stroom worden verbonden. Een kabel moet dan toch al worden getrokken. Een internetkabel is gemakkelijk te trekken en veiliger dan een stroomkabel. 

Welke camera is nu geschikt voor mijn situatie?

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat het niet makkelijk is om een keuze te maken uit het ruime assortiment. Wij helpen u graag verder met de juiste keuzes die past bij uw camerasysteem. 

Kunnen wij u verder helpen?

Wildeboer bezoekadres
Evenboersweg 16 
7711 GX Nieuwleusen 

Quote icon

Wildeboer houdt overal toezicht"