Offerte aanvragen

Meer dan 55 jaar kennis

Totaalleverancier voor de agrarische-, industrie-, recreatie en bouwsector

Eigen zeilmakerij met oog voor kwaliteit

AIR-LIGHT Passive Version type E

Deze nok biedt veel lichtinval door middel van een eenvoudige constructie. Er wordt matige tot redelijke actieve zuiging gecreëerd van de afgewerkte lucht in de stal. Met name bij renovatieprojecten is de AIR-LIGHT PV type E een goede oplossing.

Voordeel van de nok

 

Het voordeel van de nok is dat hij voor een groot deel aangepast kan worden aan de onderlinge afstanden van de bestaande gordingen. Afhankelijk van de situatie kan een AIR-LIGHT PV-E eenvoudig worden geïmplementeerd op een bestaand dak van golfplaten. Naast het aanbrengen van een extra gording in de nok, hoeven verdere bestaande gordingen niet te worden aangepast of verlegd.

Uitvoering

 

Type E wordt uitgevoerd met 3-wandige lichtplaten die worden gemonteerd op houten gordingen. Aan de luwzijde (oost) wordt een opstaande rand van aluminium gecreëerd. De lichtplaat steekt 60 tot 80 cm door in een toepassing en zal daarnaast ondersteund moeten worden met bijvoorbeeld houten regels in de golfplaten.

Speciaal ontwerp

 

De onderlinge afstanden van de gordingen en de maatvoeringen van de lichtplaten kunnen op aanvraag door ons worden bepaald via speciaal ontworpen tabellen.

Kunnen wij u verder helpen?

Wildeboer bezoekadres
Evenboersweg 16 
7711 GX Nieuwleusen 

Quote icon

De eenvoudige structuur leent zich goed voor renovatieprojecten"